صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۶۴۲۸
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۴

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربیت مربی پیش‌دبستانی قرآن ویژه بانوان و آقایان با حضور 15 نفر شرکت‌کننده در مؤسسه پورنظری برگزار می‌شود.


لیلا پورنظری، مدیرمسئول مؤسسه پورنظری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این دوره آموزشی، گفت: دوره تربیت مربی پیش‌دبستانی قرآن همراه با تقویت مهارت‌های تدریس ویژه بانوان و آقایان با حضور 15 نفر شرکت‌کننده در مؤسسه پورنظری برگزار می‌شود.



وی اظهار کرد: این دوره از اول دی‌ماه آغاز شده است و مربیان با شرکت در این دوره با شیوه‌های آموزش قرآن بر اساس علائق و رغبت قرآن‌آموزان آشنا می‌شوند.



پورنظری عنوان کرد: از جمله دروسی که در این دوره آموزش داده می‌شود، می‌توان به روش تدریس قرآن و آموزه­‌های دینی در پیش‌دبستان، فنون معلمی، روش‌ها و فنون تدریس، روش قصه‌گویی و نمایش خلاق اشاره کرد.



مدیرمسئول مؤسسه پورنظری خاطرنشان کرد: کلاس‌های مهد قرآن نیز با حضور بیش از 100 قرآن‌آموز در این مؤسسه برگزار می‌شود و این کلاس‌ها دو روز در هفته دایر است.