صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۸۱۳۱
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۰
در نشستی علمی؛

گروه حوزه‌های علمیه: نشست علمی بررسی جریان تاریخی ناصبی‌گری و تبلور آن در وهابیت با حضور طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه در قم برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نشست علمی بررسی جریان تاریخی ناصبی‌گری و تبلور آن در وهابیت، از سوی موسسه تحقیقاتی دارالاعلام لمدرسه اهل‌بیت‌(ع) تحت اشراف آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی برگزار می‌شود.



بنا بر این گزارش، در این نشست علمی که با حضور طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود حجج اسلام والمسلمین نجم‌الدین طبسی و مهدی فرمانیان به طرح بحث برای حاضران می‌پردازند.



لازم به ذکر است، نشست علمی بررسی جریان تاریخی ناصبی‌گری و تبلور آن در وهابیت چهارشنبه، 9 بهمن ماه، ساعت 18:30، در قم، خیابان شهداء(صفائیه)، مدرسه علمیه امیرالمونین(ع) برگزار خواهد شد.