صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۰۳۶۲
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴
آیت‌الله نعیم‌آبادی:

گروه سیاسی: امام جمعه بندرعباس گفت: دانش‌آموزان به‌عنوان سرمایه اصلی نظام و انقلاب اسلامی علاوه بر یادگیری علم، باید در میدان کار و تلاش نیز وارد شوند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی، امام جمعه بندرعباس امروز دوشنبه، 14 بهمن در مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی در دبستان گلستان ناحیه یک گفت: دانش‌آموزان سرمایه اصلی نظام و انقلاب هستند.



وی با اشاره به لزوم استقلال و عدم وابستگی اقتصادی به کشورهای دیگر افزود: با حضور نیروی تحصیل کرده‌، متخصص و تلاشگر در عرصه تولید و کار است که کشوری می‌تواند به قدرت و استحکام دست پیدا کند.



امام جمعه بندرعباس با تأکید بر این‌که مدارس خط مقدم تعلیم و تربیت هستند خطاب به معلمان گفت: دانش‌آموزی تربیت کنید که علمش محدود به پشت میز نشستن نباشد زیرا کشور به افرادی احتیاج دارد که وارد صحنه کار و فعالیت و سازندگی شوند.



یادآور می‌شود، آیت‌الله نعیم‌آبادی ضمن افتتاح نمایشگاه دستاوردهای انقلاب و بازدید از کلاس‌های درس به گفت‌وگوی صمیمانه با دانش‌آموزان پرداخت.