صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۱۲۴۸
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۰

گروه هنر: نمایشگاهی از عکس‌های رویدادهای انقلاب اسلامی در سال 57 کاری از قاسم حاج‌محمدی همزمان با ایام‌الله دهه‌فجر در زیرگذر فرهنگی چهار راه ولیعصر(عج) برپا شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، نمایشگاهی با عنوان «قاب انقلاب» از عکس‌های کمتر دیده شده انقلاب اسلامی کاری از قاسم حاج‌محمدی همزمان با ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در زیرگذر چهارراه ولیعصر (عج) گشایش یافته است.

در این نمایشگاه که با همکاری فرهنگسرای انقلاب اسلامی و معاونت هنری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برپا شده، 35 عکس که روایتگر مبارزات مردمی در دوران انقلاب است به نمایش گذاشته شده است.

همچنین پس از برپایی این نمایشگاه قرار است که با مساعدت سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، منتخبی از این عکس‌ها در قالب کتابی منتشر شود.

یادآور می‌شود، نمایشگاه عکس «قاب انقلاب» تا 22 بهمن دایر است.