صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۸۱۱۲
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۰

گروه اجتماعی: مهلت شرکت در نخستین جشنواره­ فرهنگی‌ ــ دانشجویی «باران» که توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود، تا پایان فروردین‌ما سال آینده، تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نخستین جشنواره­­ سراسری دانشجویی ــ فرهنگی «باران» در محورهای «فکر کنید، بخورید، صرفه جویی کنید، اشاره به آیه شریفه بخورید و بیاشامید اما اسراف نکنید»، «نقش من در حمایت از محیط زیست» و «آموزش حفاظت از محیط زیست به کودکان» در بخش­‌های عکس، کاریکاتور، داستان کوتاه و وبلاگ‌نویسی برگزار می‌شود.
مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا پایان فروردین‌ماه سال آینده، تمدید شده و جوایز هر بخش شامل نفر اول،۱۰ میلیون ریال، نفر دوم، هفت میلیون ریال، نفر سوم، پنج میلیون ریال و نفر چهارم سه میلیون ریال است.
دانشجویان می‌توانند از فرصت به دست آمده استفاده کنند و در تعطیلات نوروز سوژه‌های ناب‌تری در رابطه با محیط زیست پیدا کنند و آثار خود را در بخش‌های مختلف برای دبیرخانه ارسال کنند.
بنابر این گزارش، این دبیرخانه، برگزاری دو دوره همایش سراسری «مسئولان گروه‌های دانشجویی حامی محیط زیست و منابع طبیعی» و طرح ملی «بنشانیم درخت» و برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی محیط زیست را در کارنامه خود دارد.