صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۹۴۴۳
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۱

خبرنگاران افتخاری/ تشکل دانشجویی صبح روشن نخستین فراخوان بین‌المللی «گزارش‌نویسی امتداد مظلومیت» را منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، تشکل دانشجویی صبح روشن با هدف ترویج فرهنگ حسینی(ع)، گردآوری و ثبت گزارش‌های عینی و دقیق از مظلومیت عزاداران امام حسین(ع)
انتشار و عرضه این گزارشات در قالب مکتوب به زبان‌های مختلف فراخوان بین‌المللی گزارش‌نویسی امتداد مظلومیت را منتشر کرده است.

تلاش برای ایجاد دغدغه در میان عزاداران امام حسین(ع) برای مقابله با انحرافات و خرافات، تولید محتوا برای خلق آثار هنری از جمله نیات ناشران این فراخوان بوده است.

این تشکل دانشجویی موضوعات این فراخوان را بدین شرح ذکر کرده است؛ چند لحظه پیش از حمله تکفیری‌ها به عزاداران امام حسین(ع)، تشییع شهدای حملات تکفیری‌ها به عزاداران امام حسین(ع)، مراسم عزاداری برای امام حسین(ع) در خفا، برگزاری اولین مراسم عزاداری برای امام حسین(ع) در خیابان‌های شهر، حسینیه‌ای که ساختیم و ویران کردند، اولین روز زندان من به جرم عزاداری برای امام حسین (ع)، سه ساله‌های شهید، آخرین ذکر برادر شهیدم، نماز ظهر عاشورایی که با هجوم مزدوران ناتمام ماند، پرچمی که در حمله مزدوران به عزاداران امام حسین(ع) جاماند، خشم دشمن از شنیدن ذکر یاحسین(ع)، خرافات بهترین وسیله دشمن برای حمله به شیعه و پیاده تا کربلا.

 در بیان ضوابط و شرایط ارسال اثر آمده است: در گزارش‌های ارسالی به هیچ عنوان نباید به مذاهب اسلامی و قومیت‌ها توهین
شود والبته شکی نیست که گروه‌های تکفیری پایبند به هیچ مذهبی نبوده و تنها فرقه‌های استعماری هستند. گزارش‌ها باید مبتنی بر حقیقت باشند. هیچ دلیلی برای اغراق و یا تکیه بردروغ وجود ندارد.

هر مطلب ارسالی حداکثر باید 1500 واژه داشته باشد. مطالب باید در قالب فایل های word یا pdf ارسال شوند. مطالب ارسالی باید دقیق شفاف و روشن باشد واجباری برای ارسال تصاویر مربوط به گزارش وجود ندارد اما وجود تصاویر تأثیر به‌سزایی در درک وقایع خواهد داشت.

استفاده از نام‌های مستعار اشکالی ندارد اما نام واقعی اشخاص باید به صورت جداگانه ارسال شوند. محدودیتی در تعداد گزارش‌های ارسالی وجود ندارد. گزارش‌ها طبق خواست افراد با نام حقیقی و یا مستعارشان منتشر خواهند شد. آثار باید به صندوق الکترونیکی emtedad@entezaresobh.ir ارسال شوند.

مهلت ارسال آثار تا خردادماه سال 93 همزمان با میلاد حضرت صاحب‌الامر(عج) است. علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 66378946-021 تماس بگیرند و یا از طریق پست الکترونیکی info@entezaresobh.ir تماس برقرار کنند.