صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۹۶۵۴
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۱

خبرنگاران افتخاری/ محمدامین آقائی: هیئت‌های مذهبی شهرستان بروجن در ایام دهه فاطمیه اول هفده برنامه منسجم و محوری با همکاری هیئت امنای مساجد و روحانیون برگزار می‌کنند.

به گزارش خبرنگار افتخاری  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بیژن نوبخت، کارشناس تشکل‌های دینی تبلیغات اسلامی بروجن گفت: هیئت‌های مذهبی شهرستان بروجن در آستانه ایام فاطمیه اول برنامه‌ها و فعالیت‌های خود را تبیین کردند و ضمن هماهنگی با اداره تبلیغات اسلامی آمادگی خود را جهت انجام این برنامه‌ها اعلام داشتند.

وی افزود: 17 برنامه منسجم و محوری با هماهنگی و همکاری هیئت‌های مذهبی، هیئت امنای مساجد و مبلّغان در این ایام برگزار می‌شود که هشت برنامه در مساجد شهر بروجن پنج برنامه در بخش مرکزی سه برنامه در بخش گندمان و یک برنامه در بخش بلداجی است.

نوبخت ادامه داد: این برنامه‌ها به مدت دو روز انجام می‌شوند که جمعاً 34 روز برنامه در این شهرستان در ایام فاطمیه اول برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، بیشتر هیئت‌های مذهبی و مؤسسات قرآنی و تشکل‌های وابسته به اداره تبلیغات اسلامی بروجن در ایام فاطمیه دوم  به اجرای برنامه می‌پردازند.