صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۰۳۷۰
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۷

گروه جهاد و حماسه: فرهنگسرای فردوس در برنامه «روضه عشق» که فردا، 8 اسفند برگزار می‌شود، میزبان خانواده شهید «محمود کاشی‌ها» خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سلسله برنامه‌های معنوی «روضه عشق» با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و در راستای تجلیل از فرهنگ ایثار و شهادت، پنجشنبه‌ هر هفته به میزبانی فرهنگسرای فردوس برگزار می‌شود.

در این هفته نیز از سلسله برنامه‌های مذهبی «روضه عشق» که با حضور خانواده شهید محمود کاشی‌ها برگزار می‌شود، حجت‌الاسلام محسن تاج‌لنگرودی و محمدامین جزنی، مداح اهل بیت(ع) به منظور اجرای برنامه‌هایی همچون ایراد سخنرانی، قرائت قرآن و زیارت عاشورا، مداحی و ... حضور خواهند داشت.

شایان ذکر است که علاقمندان برای شرکت در این مراسم معنوی می‌توانند پنجشنبه، 8 اسفندماه ساعت 8:30 به فرهنگسرای فردوس، واقع در فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس، بعد از چهارراه مخابرات مراجعه کنند.

همچنین نشانی الکترونیکی ferdos. farhangsara.ir برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سایر برنامه‌های مراکز فرهنگی هنری منطقه 5 اعلام شده است.