صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۰۴۳۰
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۱
امام جمعه پاوه:

گروه سیاسی: امام جمعه پاوه در دیدار رئیس قوه قضائیه با روحانیان این استان، اهل سنت را دوست‌داران اهل بیت پیامبر اسلام(ص) عنوان کرد و گفت: محبت اهل بیت(ع) در آثار ادیبان و شعرای اهل سنت پدیدار است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، صبح امروز چهارشنبه، 7 اسفند دیدار رئیس قوه قضائیه با روحانیان شیعه و سنی استان کرمانشاه در تالار بعثت این شهر برگزار شد.

در این دیدار ماموستا ملا قادر قادری، امام جمعه پاوه با اشاره به این‌که در کرمانشاه مذاهب شیعه و سنی وجود دارند و در کمال همزیستی و اتحاد با هم بسر می‌برند، گفت: در سال‌های منجر به پیروزی انقلاب اسلامی و نیز دوران دفاع مقدس مردم استان به‌ویژه اهل سنت در مرزها به دفاع جانانه از انقلاب اسلامی پرداختند و سدی در برابر دشمنان شدند.

وی افزود: چهار شهرستان روانسر، جوانرود، پاوه و ثلاث باباجانی با جمعیتی بالغ بر دو هزار نفر در دوران مبارزات انقلابی و دفاع مقدس، 3100 شهید و جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کردند.

ماموستا قادری در ادامه اهل سنت را دوست‌داران اهل بیت پیامبر(ص) دانست و گفت: محبت به اهل بیت(ع) در آثار ادیبان و شعرای اهل سنت به‌ویژه منطقه اورامانات واضح است.

امام جمعه پاوه به وضع نا آرام کشورهای اسلامی اشاره کرد و گفت: امروز این وضع به اشاره استکبار جهانی انجام می‌شود.