صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۲۸۲۳
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸
استاندار هرمزگان تأکید کرد:

گروه سیاسی: اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی می‌تواند موجب حاکم شدن اعتدال، ثبات و آرامش در اقتصادی شود که می‌توان در هر شرایطی به آن اعتماد کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، جاسم جادری، استاندار هرمزگان صبح امروز، 13 اسفند در جمع کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان، با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی مبحث و شیوه‌ای ارزشمند و نو در عرصه تجارت تلقی می‌شود، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی مبحثی نوآورانه است که سیاست و چارچوب‌های آن از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی تبیین شده و در هیچ کتاب و نظریه اقتصادی، مشابه نداشته است.

وی افزود: اقتصاد مقاومتی از روحیه استقلال‌طلبی و استکبارستیزی نظام و ملت سرافراز ایران اسلامی برآمده و می‌تواند الگویی برای دیگر کشورهای جهان باشد.

جادری گفت: اقتصاد مقاومتی یک شعار نیست، بلکه زیرساخت تفکری اجرایی است که باید در مقام عمل بتواند اقتصاد را از یک اقتصاد دولتی به یک اقتصاد خصوصی و مقاومتی دارای اعتدال، ثبات، متعهد و قابل اعتماد تبدیل کند.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی می‌تواند هدایت‌کننده به سمت پرهیز از گرانی و اجتناب از تورم باشد، بیان کرد: در این زمینه مخاطب اصلی مردم هستند که باید وارد میدان شده و در تحقق این مهم آستین‌های همت را بالا بزنند و دولت وظیفه فراهم کردن زمینه‌های این مشارکت را برعهده دارد.

جادری فرهنگ‌سازی را یک لازمه و پیش مقدمه برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و ادامه داد: اقتصاد مقاومتی باید وارد زندگی ما شود و فرهنگ‌های ارزشی همچون تعهد کاری، قانون‌مداری، انضباط اجتماعی و حرکت جهادی و مقابله با فساد و رانت  بر جامعه حاکم شود.

وی تأکید کرد: باید اعتماد بخش خصوصی را جلب و باور کنیم که براساس سیاست‌های اصل 44  کارها را به مردم واگذار کنیم و دولت تنها زمینه‌ساز و هدایت‌کننده باشد.

استاندار هرمزگان اتکا به نیروی انسانی متخصص داخل، تولید، ظرفیت‌های عظیم انرژی، معدنی و صنعتی داخل کشور و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه را از جمله رهنمودهای مهم در اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: ورود اقتصاد مقاومتی به ادبیات اقتصادی کشور تدبیری بود که می‌تواند گام‌های توسعه آن را تندتر کند.

وی افزود: استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها و ایجاد اقتصادی متکی بر نیروی انسانی توانمند با بهره‌گیری از فرصت‌های داخلی می‌تواند کشور را در زمان بحران و تحریم بیمه کند و تبعات آن را به مقدار زیادی کاهش دهد و بهره‌وری را در کشور افزایش دهد.

جادری اظهار کرد: استان هرمزگان دارای ظرفیت‌ها و فرصت‌های کم‌نظیری است که می‌تواند در اقتصاد مقاومتی فراخوانده شوند و تحولات عظیمی را شکل دهند که در همین راستا در حال احصا و نگاه پژوهشی به تمامی جنبه‌های ظرفیتی هرمزگان هستیم.