صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۵۵۹۸
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۸
22 اسفندماه؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: مراسم هفتمین سالگرد درگذشت استاد «علی اربابی» روز پنجشنبه 22 اسفندماه در امامزاده پنج تن(ع) لویزان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌الملی قرآن(ایکنا)، مراسم هفتمین سالگرد در گذشت استاد «علی اربابی» از اساتید برجسته قرآن کریم کشور اواخر هفته جاری و با حضور جمع کثیری از فعالان قرآنی کشور برگزار می‌شود.
این مراسم روز پنجشنبه، 22 اسفندماه بعد از نماز مغرب و عشاء و در صحن امامزاده پنج‌تن(ع) لویزان تهران برگزار خواهد شد، همچنین به همین مناسبت روز جمعه، 16 اسفندماه نیز مراسم مشابهی با حضور اساتید قرآنی کشور در منزل آن مرحوم در لویزان تهران برگزار شد.
استاد «علی اربابی» از اساتید برجسته قرآن در کشور در تاریخ 17 اسفند‌ماه سال 1385 پس از تحمل مدت‌ها رنج و بیماری، دار فانی را وداع گفت.
مرحوم استاد علی اربابی در سال 1318 در تهران متولد شد و از سن 10 سالگی وارد عرصه فعالیت‌های قرآنی شد؛ وی در سال 1347 در محضر استاد «خلیل رحمان» که به منظور آموزش قرائت قرآن از مدینه به ایران آمده بود، شاگردی کرد و در ادامه نیز با حضور در جلسات استاد «مولایی» به میدان فنی قرائت وارد شد.
وی داوری مسابقه قرآنی در سطح بین‌المللی، کشوری و استانی را برعهده داشته است، استاد اربابی در سال‌های پایانی عمر خود نیز در روزهای چهارشنبه در امامزاده پنج تن(ع) لویزان جلسه قرآن برگزار می‌کرد تا قرآن‌آموزان از شمع وجودش بهره جویند.
این جلسات در شش ماهه نخست سال، قبل از نماز مغرب و عشاء و در شش ماه دوم سال، بعد از نماز و در ماه مبارک رمضان هر شب تا نیمه‌های شب برپا می‌شد.