صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۶۷۲۴
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۱
طلایه داران تقریب 4/ مولوی مدنی:

گروه سیاسی: رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: بزرگترین مانع در وحدت مذاهب عدم اخلاص است اگر با اخلاص در کارها در کنار هم باشیم به خصوص در عمل اثرگذارتر خواهد بود.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)از هرمزگان، مولوی اسحاق مدنی، رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امروز پنج شنبه،22 اسفند در اولین همایش طلایه داران تقریب در بندرعباس اظهار کرد: اسلام مرز و رنگ ندارد و متعلق به قوم و نژاد خاصی نیست زبان اسلام زبان قرآن است باید بیاموزیم با زبان قرآن با دیگران سخن بگوییم.

وی در ادامه در بحث موانع وحدت و تقریب گفت: بزرگترین مانع در وحدت مذاهب عدم اخلاص است اگر با اخلاص در کارها در کنار هم باشیم به خصوص در عمل اثرگذارتر خواهد بود.

مشاور رییس جمهور در امور اهل سنت با بیان جایگاه اهل سنت در کشور گفت: اینکه شخصی به عنوان استاندار از اهل سنت انتخاب می شود مشکلی ندارد آنچه مهم است اخلاص در قبول پست و مقام می باشد که باید در عمل نشان داده شود.

مولوی مدنی شناخت ضررهای تفرقه را بسیار مهم دانست و افزود: تفرقه این نیست که یک مذهب را ضعیف کند بلکه اعتقاد و لوازم وحدت یک جامعه و کشور را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی در این رابطه به وضعیت مسلمانان شیعه و سنی در پاکستان اشاره و عنوان کرد: امروز شیعه به سنی احترام نمی گذارد و سنی به شیعه و همچنین کار به جایی رسیده که شیعه و سنی دست به جنایت علیه یکدیگر می زنند لذا این باعث شده است مساجد شیعه و سنی از پرداختن به وظایف دینی خود خالی شود و این آن چیزی است که دشمن اسلام می خواهد. 

رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اذعان کرد: امروز تفرقه شیعه و سنی به جز در ایران در همه کشورهای اسلامی به راه افتاده است و امروز اگر شیعه ضعیف شد قلب ایران از بین می رود لذا باید همه باهم وظایف انسانی خود را به نحو احسن انجام دهند و از راه هایی که باعث این جدایی و کینه توزی می شود به شدت با آن برخورد کرد.

مدنی در پایان ضمن تاکید بر تعیین مرز بین اهل سنت و افراط گران وهابی، بیان کرد: تشخیص این مرزها برای توده مردم به آگاهی دادن از سوی علما شیعه و سنی نیاز دارد تا مردم نسبت به این جریان آگاه تر شوند.