صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۷۲۱۶
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۸

گروه جهاد و حماسه: مسئول روابط عمومی کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت: به علت شرایط نامساعد جوی، پرواز هواپیمای حامل پیکر شهید بهروز صبوری از بوشهر به تهران با تأخیر صورت می‌گیرد و به همین دلیل امروز امکان برگزاری مراسم تشییع فراهم نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه فرهنگی و اطلاع‌رسانی مفقودین و شهدای گمنام، ابوذر اسدی، مسئول روابط عمومی کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح از تأخیر در برگزاری مراسم تشییع پیکر شهید بهروز صبوری خبر داد و گفت: به علت شرایط نامساعد جوی، پرواز هواپیمای حامل پیکر شهید از بوشهر به تهران با تأخیر صورت می‌گیرد و به همین دلیل علیرغم برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امکان برگزاری مراسم تشییع طی امروز فراهم نیست.
وی افزود: پیکر مطهر شهید بهروز صبوری امروز به تهران منتقل خواهد شد و برگزاری مراسم تشییع و تدفین آن متعاقباً اعلام می‌شود.
یادآور می‌شود که پس از سال‌ها، هویت شهید بهروز صبوری پس از 31 سال  از طریق آزمایش DNA شناسایی و مشخص شد که این شهید در کنار دیگر شهدای گمنام دانشگاه بوشهر به خاک سپرده شده است که پس از شناسایی قرار شد پیکر وی به تهران انتقال داده شود.