صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۸۱۱۳
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۰

گروه اندیشه: شورای علمی هجدهمین همایش بزرگداشت ملاصدرا که خردادماه 1393 برگزار می‌شود، مهلت ارسال چکیده مقالات به این هایش را تا 16 فروردین‌ماه تمدید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، بنیاد حکمت اسلامی صدرا اعلام کرد که با توجه به درخواست مکرر پژوهشگران برای تمدید مهلت ارسال چکیده مقالات هجدهمین همایش بزرگداشت ملاصدرا، شورای علمی همایش با تمدید این مهلت تا 16 فروردین‌ماه 1393 موافقت کرد. این همایش خردادماه 1393 برگزار می‌شود.
بنابرین علاقه‌مندان می‌توانند تا تاریخ مذکور برای ارسال چکیده مقالات و تا ششم اردیبهشت‌ماه برای ارسال اصل مقالات خود اقدام کنند.

بنا بر این گزارش، به مقالاتی که پس از این تاریخ دریافت شوند، ترتیب اثر داده نخواهند شد و نتیجه ارزیابی مقالات دریافتی از طریق ایمیل مولفان اعلام می‌شود.
لازم به ذکر است که فراخوان هجدهمین همایش ملی ملاصدرا با عنوان «فلسفه و صلح جهانی»  اعلام شده و محورهای پیشنهادی عبارت است از «فلسفه و صلح جهانی»، «اسلام، فلسفه اسلامی و صلح جهانی»، «فلسفه، عدالت و صلح جهانی»، «فلسفه، روابط بین‌الملل و صلح جهانی»، «فلسفه، تربیت و صلح جهانی»، «فلسفه و هنر حماسی»، «عرفان اسلامی و صلح جهانی» و یا سایر عناوین و موضوعاتی که به موضوع همایش مرتبط باشد.
برای کسب اطلاع از جزئیات فراخوان و نحوه و شرایط نگارش و ارسال مقالات اینجا کلیک کنید!