صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۸۶۶۳
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دارالقرآن زنجان، اولین مرکز قرآنی در استان است که از طریق تلفن، قرآن را آموزش می‌دهد و در فاز اول این طرح، حدود 120 نفر از بانوان و آقایان شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دارالقرآن زنجان، اولین مرکز قرآنی در استان است که از طریق تلفن، قرآن را آموزش می‌دهد و در فاز اول این طرح، حدود 120 نفر از بانوان و آقایان شرکت کردند که هر کدام تقریباً موفق به حفظ 3 یا 4 جزء از قرآن کریم شدند.
دوره روش‌های نوین تدریس قرآن کریم ویژه مربیان توسط حجت‌الاسلام قدوسی، استاد حوزه و دانشگاه‌ تبریز از جمله برنامه‌های این مؤسسه در سال 1392 بود که دوره مذکور برای اساتید مؤسسات قرآنی استان و این مؤسسه برگزار شد.
از دیگر برنامه‌های این مؤسسه می‌توان به برگزاری جلسات هفتگی قرائت و حفظ قرآن اشاره کرد که در این راستا جلسات هفتگی قرائت قرآن کریم با حضور علاقه‌مندان در روزهای جمعه هر هفته از ساعت 9 ـ 11 توسط استاد میانداری و جلسات مجمع‌الحفاظ توسط استاد محمدمسعود اسماعیلی، روزهای جمعه هر هفته از ساعت 9 ـ 11 برگزار می‌شد.
این مرکز قرآنی در مناسبت‌های دینی و مذهبی نیز اقدام به برگزاری دوره‌های تخصصی آموزش قرآن می‌کند که از جمله آنها می‌توان به برگزاری دوره تدبر در قرآن کریم در ماه رمضان، ویژه خانواده‌های قرآن‌آموزان اشاره کرد.
برگزاری جلسات سبک زندگی به روش قرآن کریم در ماه رمضان ویژه خانواده‌های قرآن‌آموزان، دیدار با برخی از خانواده‌های سادات در ایام عید ولایت، نصب بنر در سطح شهر در مناسبت‌های مختلف و فضاسازی قرآنی در سطح شهر، جزء برنامه‌های فرهنگی و مذهبی این مؤسسه قرآنی است.
برگزاری ویژه‌برنامه‌های تفریحی، اردویی ویژه قرآن‌آموزان، همکاری و تعامل با دستگاه‌های اجرایی استان در برگزاری مسابقات، محافل و برنامه‌های قرآنی، برگزاری جلسات شورای مربیان، اولیاء و جلسات شورای اداری، کارگاه روانشناسی حفظ قرآن کریم توسط مصطفی زارعان، مؤلف کتاب «کاربرد روانشناسی در حفظ قرآن کریم» و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران در هفته پایان آذرماه سال 92 ویژه حفاظ قرآن کریم استان زنجان، از دیگر برنامه‌های این مؤسسه قرآنی است.

دوره آموزش قرائت و حفظ قرآن در سه ماهه اول سال 1392، با حضور 500 نفر، در سه ماهه دوم با حضور 1000 نفر و در سه ماهه سوم و چهارم، هر یک با حضور 700 قرآن‌آموز در این مؤسسه برگزار شد.
از جمله کلاس‌های آموزش قرآن در این مؤسسه می‌توان به برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن کریم در طول سال در سطوح مختلف اعم از روخوانی، روانخوانی، فصیح‌خوانی، تجوید و قرائت، حفظ قرآن و ... اشاره کرد.
به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) که با حضور قاسم رضیعی، قاری بین‌المللی قرآن در سالن اجتماعات این مؤسسه برگزار شد، بیش از 800 نفر از اقشار مختلف مردم حضور داشتند.
برگزاری دوره تربیت معلم حفظ قرآن نیز از جمله دوره‌های تخصصی آموزش قرآن در این مؤسسه است که با حضور 65 نفر از مربیان و اساتید استان در مؤسسه دارالقرآن الکریم زنجان و با حضور اساتید برتر استان برگزار شد که گواهینامه آنان از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر خواهد شد.
این مؤسسه اقدام به ضبط برنامه روخوانی و روانخوانی و پخش از طریق سیمای مرکز زنجان جهت ترویج قرآن در جامعه کرده است و برگزاری کلاس‌های اخلاق در طول سال با حضور قرآن‌آموزان و خانواده‌هایشان از دیگر برنامه‌های این مؤسسه است.