صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۷۱۴۸
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۱

گروه فضای مجازی: سایت اینترنتی جمعیت زنان فرهیخته، همزمان با میلاد حضرت زهرا(س) رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، فرح طالعی به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت زهرا(س)، روز زن و روز مادر اظهار کرد: در هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر بانوان مبلغه بنا به درخواست مراکز فرهنگی محلات، مدارس و مساجد به تبیین سیره حضرت زهرا(س) و مداحی می‌پردازند.

وی افزود: تعدادی گفتمان دینی نیز در برخی محلات و مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات، هیئات مذهبی و مساجد به همت تبلیغات اسلامی و با حضور مبلغه‌ها و سخنرانی با محور حجاب و عفاف، خانواده، سیره‌شناسی حضرت زهرا(س)، نقش زنان در تربیت فرزند، جایگاه زن در اجتماع و… برگزار می‌شود.

کارشناس فرهنگی امور بانوان تبلیغات اسلامی یکی از برنامه‌های هفته زن را برگزاری کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی ویژه مسئولین هیئات مذهبی فعال و مداحان همراه با همسرانشان مورخ پنجشنبه، چهارم اردیبهشت در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی اعلام کرد.

طالعی از برگزاری نشست تخصصی جمعیت زنان فرهیخته در هفته زن خبر داد و افزود: به مناسبت هفته زن سایت اینترنتی جمعیت زنان فرهیخته طراحی شده است که تصمیم داریم در این هفته رونمایی کنیم.

وی گفت: در آستانه هفته زن کارگاه آموزشی بررسی مسائل دینی جوانان و نوجوانان ویژه مبلغه‌ها مورخ پنجشنبه، ۲۸ فروردین با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین بیاتی در حوزه علمیه خواهران مکتب الزهرای یزد برگزار شد و تاکنون چند گفتمان دینی در آستانه هفته زن برگزار شده است.

این مقام مسئول در حوز زنان از جمله برنامه‌های ویژه هفته بزرگداشت مقام زن را همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) برگزاری گفتمان دینی با موضوع زن در خانواده و اجتماع در جهاد دانشگاهی یزد واقع در طبقه دوم پاساژ سیدالشهدا اعلام کرد و افزود: در مراسمی که در این روز از سوی علوم پزشکی یزد برگزار می‌شود، اعزام سخنران خواهیم داشت.

طالعی، هماهنگی با هیئات و تشکل‌های دینی، انجمن‌ها و کانون‌های فرهنگی برای فعالیت در هفته زن و ارسال پیامک تبریک به مبلغان مرد و زن برای یادآوری و تبریک هفته زن را از دیگر فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد برشمرد.

منبع: یزدبانو