صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۷۱۸۸
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۲

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش مصحف قرآن، متناسب با سطح سنی قرآن‌آموزان به‌مدت سه ماه در مرکز قرآنی اسوه حسنه بابل برگزار می‌شود.

فاطمه مهدی‌پور، مدیرمسئول مؤسسه اسوه حسنه بابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این دوره‌های آموزشی، گفت: دوره آموزش مصحف قرآن، متناسب با سطح سنی قرآن‌آموزان به‌مدت سه ماه در مرکز قرآنی اسوه حسنه بابل برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در این کلاس‌ها با آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن همراه با شرح واژگان آشنا می‌شوند.

وی اظهار کرد: کلاس‌های آموزشی این دوره هر هفته روزهای دوشنبه از ساعت 8 تا 10 و روزهای یکشنبه از ساعت 21 تا 23 برگزار می‌شود و در هر کلاس بین 15 تا 20 قرآن‌آموز حضور دارند.

مهدی‌پورعنوان کرد: این کلاس‌های آموزشی ویژه قرآن‌آموزانی برگزار می‌شود که دوره آموزش ترجمه و مفاهیم و کتاب «فهم قرآن برای همه» را فرا گرفته باشند.

مدیرمسئول مؤسسه اسوه حسنه بابل تصریح کرد: دوره جدید این کلاس‌های آموزشی از 20 فروردین‌ماه آغاز شده است و در حال حاضر کلاس‌های پیش‌نیاز این دوره از جمله آموزش مفاهیم سطح یک قرآن همراه با آموزش قرائت سطح 2 قرآن در این مؤسسه در حال برگزاری است.