صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۷۹۶۱
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۹

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام طرح «انس با نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه»، از اول اردیبهشت‌ماه در مؤسسه آیت سبحان تهران آغاز شده است.

فاطمه مرتضایی، مدیرمسئول مؤسسه آیت سبحان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با اجرای این طرح آموزشی، گفت: ثبت نام طرح «انس با نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه»، از اول اردیبهشت‌ماه در مؤسسه آیت سبحان تهران آغاز شده است و علاقه‌مندان به‌مدت 15 روز فرصت دارند که برای شرکت در این کلاس‌ها ثبت نام کنند.

وی اظهار کرد: کلاس‌های آموزشی این طرح از 15 اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و شرکت‌کنندگان در این کلاس‌ها با خطبه‌ها، نامه‌ها و حکمت‌های آموزنده حضرت علی(ع) آشنا می‌شوند.

مرتضایی عنوان کرد: کلاس‌های آموزشی این طرح به‌مدت یک روز در هفته برگزار می‌شود و از جمله اهداف اجرای این طرح آموزشی، شناسایی استعدادهای درخشان در زمینه حفظ و درک مفاهیم نهج‌البلاغه است.

وی بیان کرد: ارتقای سطح فرهنگ عمومی در دستور کار این مؤسسه قرآنی قرار دارد و مؤسسه آیت سبحان در این راستا اقدام به برگزاری جلسات آموزش احکام و اخلاق اسلامی کرده است که این جلسات، یک روز در هفته برگزار می‌شود.

مدیرمسئول مؤسسه آیت سبحان تهران تصریح کرد: این دوره آموزش نهج‌البلاغه با استفاده از شیوه‌های نوین برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در این دوره در ابتدا با پیدایش نهج‌البلاغه‌ و امام علی(ع) ‌و نهج‌البلاغه، یعنی معرفت علی‌ابن ابیطالب(ع) از زبان خودش‌، آشنا می‌شوند.