صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۸۳۸۸
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۳
امام جمعه بوکان اظهار کرد:

گروه اجتماعی: ‌شاه‌کلید مقابله و ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی‌های کشورهای غربی و مقابله با تحریم‌ها تحقق کامل اقتصاد مقاومتی است.

ماموستا عبدالحمن خلیفه‌زاده، امام جمعه بوکان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: برای اینکه بتوانیم دشمنان را از رسیدن به اهداف سلطه‌جویانه خود بر کشور که از طریق اعمال فشار و تحریم‌ها صورت می‌گیرد، ناامید کنیم باید اقتصاد مقاومتی به‌طور کامل اجرا شود.

وی بیان کرد: نیاز اصلی کشور در شرایط کنونی عزم و اراده ملی آحاد مختلف مردم برای شکوفایی و رشد اقتصاد و حل موانع آن با استفاده بهینه از ظرفیت‌های ملی است.

این مقام مسئول با اشاره به اجرای فاز دوم هدفمند شدن یارانه‌ها، اضافه کرد: افرادی که از نظر مالی تکمن دارند باید با تأسی از سیره نبوی و الهی در دستگیری از نیازمندان با انصرف از دریافت یارانه‌ها یاریگر دولت در سامان‌بخشی به معیشت و بهداشت و درمان مردم باشند.

خلیفه‌زاده با بیان اینکه رهنمودهای رهبری نصب‌العین جامعه برای خودکفایی ملی است، وابستگی فرهنگی و اقتصادی را حربه دشمنان در سلطه‌گری بر جوامع اسلامی دانست و افزود: اتحاد و همبستگی در کنار مدیریت کارآمد نیازمند رسیدن به اهداف والاست.

امام جمعه بوکان در پایان فرهنگ را از ارکان مهم نظام و انقلاب دانست و اضافه کرد: انقلاب اسلامی برپایه فرهنگ دینی شکل گرفته است از همین رو حفظ و حراست از مؤلفه‌های بنیادین آن همراهی عزم ملی را می‌طلبد.