صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۸۴۶۹
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۹
صبح امروز؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: امروز 2 اردیبهشت‌ نوزدهمین دوره مسابقات کتبی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با سراسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

مظاهر زمانی، رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در گفت‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از برگزاری نوزدهمین دوره مسابقات کتبی قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت خبر داد و اظهار کرد: در این دوره از مسابقات که صبح امروز، 2 اردیبهشت‌ برگزار شد، دانشجویان در 10 رشته تفسیر قرآن، زندگانی 14 معصوم(ع)، حفظ و ترجمه زیارت عاشورا و جامعه کبیره، نماز، ترجمه انگلیسی و فارسی قرآن، احکام، زندگانی پیامبر اسلام(ص) و نهج‌البلاغه با هم به رقابت پرداختند.

این مسئول فرهنگی با بیان اینکه در این مسابقات، بالغ بر 2800 نفر از دانشجویان و استادان این واحد دانشگاهی شرکت کرده‌اند، ادامه داد: در بخش اساتید، این دوره از مسابقات در 4 رشته ترجمه انگلیسی قرآن، تفسیر قرآن کریم، نهج‌البلاغه و سیره معصومین(ع) برگزار شد که اعضای هیئت علمی شرکت‌کننده به سوالات پاسخ گفتند.

به گزارش ایکنا، این دوره از مسابقات یک مرحله‌ای و به‌صورت سراسری برگزار شد و برگزیدگان در بخش‌های اساتید و دانشجویان توسط پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی تعیین و در هر رشته و هر بخش 5 نفر انتخاب خواهند شد.