صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۹۵۷۱
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶
مدیر کانون معرفتی اصفهان خبر داد:

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ترکی، مدیر کانون فرهنگی ـ تربیتی معرفتی اصفهان از برگزاری مسابقات تواشیح طی روز 16 اردیبهشت‌ماه ویژه دانش‌آموزان خبر داد.

مهرانگیز ترکی، مدیر کانون فرهنگی ـ تربیتی معرفتی اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این خبر گفت: مسابقات تواشیح همزمان با ولادت حضرت علی(ع) برگزار می‌شود؛ باید گفت که این دوره از مسابقات برای دختران و پسران دانش‌آموز ترتیب داده شده است.

وی افزود: پس از برگزاری این دوره از مسابقات به نفرات ممتاز جوایزی به رسم یادبود اهداء خواهد شد.

ترکی در رابطه با دیگر برنامه‌های قرآنی کانون معرفتی عنوان کرد: 26 و 30 فروردین‌ماه برای 180 نفر از نوجوانان مسابقه حفظ و قرائت قرآن کریم برگزار شد که در نظر گرفته شده تا نتایج این دوره از مسابقه تا پایان هفته اعلام شود.

وی تصریح کرد: همچنین برای فرهنگیان اداره‌کل آموزش و پرورش ناحیه یک اصفهان مسابقه‌ای با موضوعیت حفظ، قرائت و تفسیر قرآن کریم برگزار شده است که مقرر شده تا نتایج تا پایان اردیبهشت‌ماه جاری اعلام شود.

ترکی در پایان یادآور شد: این مرکز قرآنی در نظر دارد تا طی فصل تابستان کلاس‌های آموزش قرآن در قالب رشته‌های عمومی و تخصصی ویژه سنین خردسال، نوجوان و بزرگسال برگزار کند.