صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۰۹۹۹
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۳

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری ‌اظهار کرد: یکی از راه‌های ترویج معارف الهی، ایجاد فضای معنوی است، بنابراین باید بکوشیم که فضای جامعه و شهر را به این سمت سوق دهیم و در این راه از هیچ کاری دریغ نکنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری امروز، نهم اردیبهشت ‌در نخستین نشست ستاد اقامه نماز استان در سال 93 با اشاره به ظرفیت‌های بالای نماز اظهار کرد: اگر کسی توانست به جایگاه واقعی نماز پی‌ ببرد و با همه وجود آن را بشناسد، به یقین همه کارها را به‌سمت نماز جهت می‌دهد و از هر فرصتی برای ترویج این امر اساسی استفاده می‌کند.

وی بسیاری از مشکلات امروز جامعه را ناشی از اقامه نشدن درست نماز بیان کرد و افزود: نماز به همه امور جهت می‌دهد و تنها وسیله ارتباط با خداوند متعال است، بنابراین اگر به آن توجه و به‌معنای واقعی در جامعه اقامه شود، به یقین بسیاری از مشکلات امروز جامعه برطرف می‌شود.

حجت‌الاسلام نکونام اظهار کرد: اگر انسان به‌وسیله نماز ارتباطش را با خداوند محکم نکند، کارهایش خدایی نمی‌شود و به یقین کاری هم که خدایی نباشد، برکت ندارد و به مقصد نهایی نمی‌رسد.

وی با اشاره به این‌که انبیا‌ الهی نیز در سایه نماز، ظرفیت‌های درونی خود را برای انجام رسالت فراهم می‌آوردند، افزود: بدانید و آگاه باشید که در سایه نماز است که می‌توان به جایگاه‌های بالا رسید و تا نماز نباشد، انسان به هیچ جایی نمی‌رسد.

نماینده ولی فقیه در استان آثار و برکات نماز را حس‌کردنی دانست و افزود: این‌که اولیا‌ الهی برای اقامه نماز لحظه‌شماری می‌کردند، به‌خاطر آن بود که آثار و برکاتش را با همه وجود حس و لمس کرده بودند و نمونه بارز آن، مرحوم آیت‌الله‌العظمی بهجت بود که هر چه به‌دست آورد، در سایه توجه به نماز بود.

وی در ادامه به برگزاری سومین دوره مسابقه ملی وبلاگ‌نویسی نماز در استان در ماه آینده خبر داد و تأکید کرد: این مسابقه کاری بسیار ارزشمند در جهت توسعه فرهنگ نمازخوانی است؛ بنابراین همه دستگاه‌های فرهنگی ـ اجرایی استان باید وارد میدان شوند و متولیان امر را در جهت برگزاری هر‌چه بهتر آین مسابقه یاری کنند.

حجت‌الاسلام نکونام در پایان به نقش مؤثر فضای معنوی در جامعه اشاره کرد و گفت: یکی از راه‌های ترویج معارف الهی، ایجاد فضای معنوی است، بنابراین باید بکوشیم که فضای جامعه و شهر را به این سمت سوق دهیم و در این راه از هیچ کاری دریغ نکنیم.

خدابخش مرادی، معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری با اعلام آمادگی همه جانبه دستگاه های دولتی برای برگزاری هر‌چه بهتر مسابقه ملی وبلاگ‌نویسی نماز به میزبانی استان، اظهار کرد: اشاعه معارف الهی و کمک به ترویج فرهنگ نمازخوانی یک وظیفه همگانی است و همه نسبت به آن وظیفه دارند.