صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۱۱۲۵
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۲

گروه اندیشه: معاون فرهنگی ارشاد استان مرکزی با تأکید بر اینکه میزان گرایش به مطالعه، امروزه یکی از شاخص‌های توسعه به‌شمار می‌رود، گفت: یکی از مهم‌ترین راهبردها در برنامه‌ریزی صحیح فرهنگی رواج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه ‌بین افراد جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، مهدی قاسمی، معاون فرهنگی ـ هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی امروز، 9 اردیبهشت در جمع خبرنگاران، گفت: 15 اردیبهشت ‌به‌عنوان روز استان در نمایشگاه کتاب تهران اختصاص یافته است.

وی افزود: در طول مدت برپایی نمایشگاه کتاب تهران هر روز به معرفی یک استان کشور اختصاص یافته که 15 اردیبهشت متعلق به استان مرکزی است.

قاسمی اظهار کرد: در این روز مقامات استانی در یکی از سالن‌های جنبی نمایشگاه کتاب تهران حضور یافته و با هدف استان‌‌شناسی به معرفی قابلیت‌ها و ویژگی‌های آن استان در بخش‌های مختلف علمی، فرهنگی، هنری، صنعتی، خدمات، گردشگری و مفاخر و شخصیت‌های مهم و تأثیرگذار استان می‌پردازند.

وی همچنین از اعزام اعضای کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان به نمایشگاه کتاب تهران خبر داد و گفت: به‌منظور ترویج هرچه بیشتر فرهنگ کتابخوانی جمعه هفته جاری تعدادی از اعضای کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان به همراه تعدادی از هنرمندان به نمایشگاه کتاب تهران اعزام می‌شوند.

این مقام مسئول در پایان با تأکید بر اینکه کتاب و کتاب‌خوانی و میزان گرایش به مطالعه، امروزه یکی از شاخص‌های توسعه به شمار می‌رود، گفت: یکی از مهم‌ترین راهبردها در برنامه‌ریزی صحیح فرهنگی رواج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه ‌بین افراد جامعه است.