صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۲۰۲۴
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰

گروه ادب: «وقتی ابرها می‌نویسند» نوشته سمیه باستین به بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، انتشارات امینان در نمایشگاه کتاب بیست و هفتم، آثاری با موضوع دفاع مقدس را ارائه کرده و تازه‌های نشر خود را در اختیار مخاطبان قرار داده است.

«وقتی ابرها می‌نویسند» عنوان کتابی است که سمیه باستین آن را به رشته تحریر درآورده و نگاهی داستانی به زندگی 9 شهید استان هرمزگان دارد و هر یک از خاطرات و زندگی این شهدا، بخش جداگانه‌ای با عنوانی خاص را به خود اختصاص داده است.

«یک هوای خوب» زندگی و خاطرات شهید حسین الله‌پرست، «پای منبر داوشتی» خاطرات شهید اسماعیل عبدالمحمدی، «یوسف، مهمان عید» شهید یوسف دقت، «بلال» محمد دهقانی، «عابس» عابس رنجبر، «از تانک تا سوسنگرد» حسن ذاکری، «صلوات بفرست» ابوذر عبدالله‌پور، «اشک یخ» کریمداد ماهیگیر و «وقتی ابرها می‌نویسند» یعقوب دبیری‌نژاد را شامل می‌شود.

این اثر به همت انتشارات امینان با شمارگان 1100 نسخه و قیمت 6 هزار تومان منتشر شده و با تخفیف 20 درصد به مخاطبان نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود.

«زندگی‌نامه و خاطرات جهان پهلوان تختی»، «بهشت زیر قدم‌هایش»، «شیدای شهادت»، «یازهرا(س)»، «علمدار» و «آفتاب الموت» عناوین دیگر این انتشارات را شامل می‌شود که در نمایشگاه کتاب ارائه شده است. همچنین پنجاه و دومین چاپ کتاب «سلام بر ابراهیم» که خاطرات و زندگی شهید ابراهیم هادی را به خود اختصاص داده، در میان آثار دیگر به چشم می‌خورد.