صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۳۳۹۴
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۷

گروه بین‌الملل: سومین همایش بین‌المللی توانمندسازی بانوان مسلمان، 24 خردادماه، در مرکز تجارت جهانی «پوتراجایا» در مالزی برگزار می‌شود.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «On Islam»، همایش «بانوی مسلمان توانمند» با شعار «از تاریکی به روشنایی» به همت بنیاد رحمت مالزی برگزار خواهد شد.
این همایش فرصتی برای برگزاری سخنرانی‌ها، جلسات گفت‌وگو و کارگاه‌های آموزشی با هدف الهام‌بخشی و توانمندسازی بانوان مسلمان خواهد بود.
بانوان مسلمان پیرو مذاهب گوناگون از سراسر جهان در این همایش حضور خواهند داشت.
بررسی پیشرفت شخصی و اجتماعی بانوان مسلمان، تجلیل از موفقیت‌ها، نمایش دستاوردها، قدردانی از خدمات بانوان مسلمان، برجسته‌سازی نقش بانوان مسلمان و بررسی چالش‌های پیش‌روی آن‌ها از جمله اهداف برگزاری این همایش است.
در این همایش علاوه بر سخنرانی‌ها و کارگاه‌های آموزشی، مراسم اهدای جایزه به بانوان مسلمان تأثیرگذار، بازار اسلامی و نمایشگاه پوشش اسلامی نیز برگزار خواهد شد.
این همایش سه سال پیش برای اولین‌بار به همت بنیاد رحمت در انگلیس برگزار شد. موفقیت این همایش تا حدی بود که در کشورهای کانادا، مالزی و استرالیا نیز برگزار می‌شود و امسال برای اولین‌بار در پاریس نیز پذیرای بانوان مسلمان خواهد بود.