صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۴۱۸۴
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۳

گروه اجتماعی: مدیر برنامه و محصولات فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری از انتشار کتابی مشتمل بر 40 آیه قرآن کریم که مفهوم دعا دارد، خبر دارد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین امیر مسعود حاجی ابراهیمی، مدیر برنامه و محصولات فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اعلام کرد: برای اولین بار کتابی مشتمل بر 40 آیه قرآن کریم که مفهوم دعا دارد ویژه حجاج منتشر شده است.
وی از توزیع این کتابچه با عنوان «ربنا» در حج تمتع سال جاری خبر داد و گفت: در این کتابچه آیات قرآن کریم که مفهوم دعا دارد جمع‌آوری شده است و حجاج می‌توانند در تمامی اماکن مذهبی و مراسم عبادی خود از آن استفاده کنند.
حجت‌الاسلام حاجی ابراهیمی از اجرای طرح قرآنی «فصل مهمانی» در حج تمتع سال جاری نیز خبر داد و گفت: این طرح با محوریت حفظ پنج سوره از قرآن کریم شامل سوره‌های: جمعه، یس، حجرات، واقعه و سوره انسان اجرا می‌شود.
وی با اشاره به مدت طولانی 30 تا 40 روزه حج تمتع، گفت: حجاجی که در قرائت سوره‌ها مشکل داشته باشند نیز با شرکت در جلسات قرآنی، ختم قرآن، جزء خوانی قرآن ، تصحیح نماز و ... قرائت خود را تصحیح کرده و سپس در مسابقه حفظ پنج سوره مورد نظر شرکت می‌کنند.
یادآوری می‌شود، 64 هزار زائر ایرانی در سال جاری به حج تمتع اعزام می‌‌شوند.