صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۴۳۱۲
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۷
به منظور تامین نظر شورای نگهبان؛

گروه اقتصاد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران به منظور تامین نظر شورای نگهبان با اصلاح بند 1 ماده 38 این قانون موافقت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نمایندگان در نشست علنی امروز، چهارشنبه 17 اردیبهشت، در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران از مجموع 200 نماینده حاضر در جلسه علنی مجلس با 151 رای موافق ، 4 رای ممتنع و 4 رای مخالف با اصلاح بند 1 ماده 38 این قانون موافقت کردند.
گفتنی است در اصلاح بند 1 ماده 38 آمده است اعضای هیئت مدیره، هیئت رئیسه ،مدیرعامل و بازرسان باید واجد شرایط زیر را داشته باشند که ایمان و تعهد به اسلام در تعاونی‌های متشکل از اقلیت‌های دینی شناخته شده در قانون اساسی به شرط وثاقت و امانت در نظر گرفته می‌شود.