صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۴۳۲۴
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۱
برای نخستین‌بار انجام می‌گیرد؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارگاه «بازخوانی قصه‌های دینی ـ قرآنی» برای بیان حکایت‌های پندآموز قرآنی 20 اردیبهشت در کتابخانه علامه سیدجعفر شهیدی برگزار می‌شود.

سیمین جغتایی، رئیس کتابخانه علامه سیدجعفر شهیدی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این خبر اظهار کرد: با هدف گسترش و تعمیق شناخت کودکان و نوجوانان از الگوهای دینی همچون ائمه معصومین(ع)، بزرگان و علمای اسلام، کارگاه «بازخوانی قصه‌های دینی ـ قرآنی» برگزار می‌شود.

وی افزود: این کارگاه قرآنی برای نخستین‌بار برگزار می‌شود؛ مقرر شده تا تنها رده‌های سنی کودک و نوجوان در این طرح حضور یابند.

جغتایی به بیان حکایت‌های پندآموز قرآنی اشاره و تصریح کرد: این طرح از 20 اردیبهشت در محل کتابخانه علامه سیدجعفر شهیدی اجرا می‌شود و به مدت 9 جلسه ادامه یابد.

رئیس کتابخانه علامه سیدجعفر شهیدی با اشاره به اینکه برنامه‌های اجرایی این کارگاه در قالب قصه‌، بازی، نقاشی و گفت‌وگوی قرآنی صورت می‌گیرد، گفت: در این طرح سعی می‌شود تا قرآن‌آموزان با الهام از آیات قرآن به بازی، نقاشی و گفت‌وگوهای قرآنی بپردازند.

وی بیان کرد: همچنین در بخشی از این کارگاه‌های قرآنی، قصه‌های قرآنی بیان می‌شود که موضوعات این قصه‌ها، اغلب درباره زندگینامه ائمه(ع) و پیامبران است.

جغتایی به برگزاری مسابقات قرآن اشاره کرد و افزود: در پایان هر یک از این کارگاه‌ها، مسابقات قرآن برگزار می‌شود و نفرات ممتاز حائز دریافت جوایزی به رسم یادبود می‌شوند.

وی در پایان یادآور شد: کتابخانه علامه سیدجعفر شهیدی تهران در محل 46 متری غربی نارمک، میدان 58، پشت بیمارستان انصاری، کوچه یکم شرقی واقع شده است و از علاقه‌مندان برای حضور در این کارگاه قرآنی ثبت نام به‌عمل می‌آورد.