صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۵۲۹۱
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۱

گروه بین‌الملل: «شریل سودوس»، بانوی مسلمان آمریکایی نامزد شرکت در انتخابات آتی کنگره آمریکا شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «World Bulletin»، سودوس که از سوی جامعه آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار، مسلمانان و بانوان آمریکایی حمایت می‌شود، دومین بانوی مسلمانی است که در انتخابات کنگره شرکت می‌کند.
این بانوی مسلمان اهل ایالت کالیفرنیا است و به عنوان نامزد حزب دموکرات در انتخابات کنگره شرکت خواهد کرد.
وی امیدوار است که در صورت پیروزی در انتخابات بتواند تا حدی نظام آموزش عمومی را ارتقاء دهد و اقشار محروم و آسیب‌پذیر جامعه را توانمند کند.
سودوس در صفحه فیس‌بوک خود نوشت: ما به بانوان بیشتری در منصب‌های قانون‌گذاری نیاز داریم تا مطمئن شویم رسیدگی به مسائل و مشکلات بانوان در اولویت قرار می‌گیرد.
این بانوی مسلمان که پیش‌تر به عنوان یک فعال اجتماعی فعالیت می‌کرد، در زمینه کمک به افراد دارای ناتوانی‌های جسمی برای دریافت مهارت‌های مورد نیاز زندگی و پیدا کردن شغل، فردی شناخته شده است.
وی همچنین در زمینه تبعیض‌های جنسیتی، دینی و نژادی در محیط‌های کاری و دریافت حقوق برابر نیز فعالیت داشته است.