صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۶۴۶۹
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۳

گروه اجتماعی: همزمان با برگزاری آیین معنوی اعتکاف دانشجویی در دانشگاه آزاد ارومیه کرسی‌های آزاداندیشی در این دانشگاه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام غلامرضا کیومرزی، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد ارومیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: کرسی‌های آزاداندیشی با موضوع اندیشه و تفکر دینی و مباحث فرهنگی در آیین معنوی اعتکاف با حضور اساتید حوزوی و دانشگاهی برای دانشجویان شرکت‌کننده در اعتکاف این دانشگاه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری محفل انس با قرآن در سومین روز آیین اعتکاف دانشجویی گفت: برگزاری مسابقات، گفتمان‌های دینی با موضوع سبک زندگی اسلامی، قرائت سوره مبارکه حجرات، قرائت دعای کمیل و توسل از جمله برنامه‌های ایام البیض است.

حجت‌الاسلام کیومرزی همچنین به تشکیل حلقه‌های معرفتی اشاره کرد که در آن شبهات دینی و اعتقادی دانشجویان توسط اساتید حوزوی پاسخ داده می‌شود.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد ارومیه با ذکر فضیلت‌های معتکف شدن اظهار کرد: اعتکاف دریچه‌ای معنوی برای رهایی انسان از تعلقات دنیوی و آماده شدن برای درک هرچه بیشتر معنویت جاری در ماه مبارک رمضان است.