صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۹۴۷۸
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۸

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرخمیر از تشکیل کارگروه فرهنگی و پژوهشی امور مساجد در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام محمد صحرانشین، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرخمیر از تشکیل کارگروه فرهنگی و پژوهشی امور مساجد این شهرستان خبر داد و نشاط و پویایی مساجد را در گرو کارهای فرهنگی بیان کرد و گفت: مهم‌ترین رسالت کارگروه فرهنگی و پژوهشی، ایجاد پویایی و تحرک در مساجد است.

وی کار این کارگروه را ریشه‌ای و بنیادی دانست و خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین اولویت‌های این کارگروه، تشکیل هسته‌های فرهنگی مساجد است که حول محور امام جماعت و با حضور جوانان تشکیل می‌شود و همه برنامه‌های فرهنگی مسجد، حول این گروه صورت می‌گیرد.

سرپرست اداره تبلیغات اسلامی بندرخمیر همچنین نیازسنجی و برنامه‌ریزی آموزش‌های لازم دست اندرکاران مسجد، در راستای اهداف مرکز را از برنامه‌های مهم این کارگروه بیان کرد و ادامه داد: اولویت‌های امور پژوهشی و تهیه و تدوین و محتوای آموزشی مورد نیاز دست‌اندرکاران مسجد و برگزاری دوره‌های آموزشی نیز از دیگر وظایف این کارگروه است.

این مقام مسئول با اشاره به این که ساماندهی امور فرهنگی و تبلیغی مسجد از نیازهای ضروری امروز جامعه است، خاطرنشان کرد: در این راستا به کمک همه دلسوزان فرهنگی و به خصوص جوانان مسجدی نیازمندیم.