صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۰۰۲۳
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۶
با وجود اطلاع‌رسانی قبلی؛

گروه هنر: نمایش میدانی «حماسه ماندگار» که قرار بود امروز و در سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر در تبریز اجرا شود، لغو شد.

یعقوب صدیق‌جمالی، نویسنده و کارگردان نمایش «حماسه ماندگار» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: متأسفانه با وجود تمرین چند ماهه گروه و آمادگی کامل مبنی بر اجرای هر چه پرشور این مراسم در روز سوم خرداد که روز ملی مقاومت و پایداری است اما اجرای این نمایش لغو شد.
وی در مورد علت لغو اجرای این نمایش گفت: این نمایش که پروژه عظیم نمایشی با حضور بیش از 30 بازیگر تئاتر است قرار بود با حمایت و مشارکت سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز اجرا شود که به تغییر در ساختار مدیریتی این سازمان، اجرای این نمایش لغو شد.
صدیق‌جمالی با ابراز تأسف از لغو این نمایش گفت: امیدوارم از این پس تصمیماتی که در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و هنری گرفته می‌شود با تغییر در ساختار مدیریت همچنان استمرار داشته باشد و شاهد برخورد سلیقه‌ای مدیران نباشیم؛ به هر حال جمعی از فعالان تئاتر مدتی نسبتاً طولانی را برای آماده‌سازی این اجرای نمایشی وقت صرف کردند و گذشته از تضییع حقوق آنها، مدتهاست که تبلیغات در مورد اجرای این نمایش صورت گرفته است و ما در قبال انتظار مردم و علاقه‌مندان بدقول شدیم.
این کارگردان تئاتر در پایان گفت: فعلاً برنامه‌ای در زمینه تولید نمایش با مضامین دینی و ارزشی نداریم اما در تدارک برای تولید نمایشی با موضوع دفاع مقدس هستیم که نام آن «تماشاگه راز» است و امیدواریم آن را به مناسبت هفته دفاع مقدس از 15 شهریور تا 15 مهر سال جاری اجرا کنیم.