صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۰۵۵۴
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۵
پس از انتخاب هیئت‌رئیسه؛

گروه سیاسی: نمایندگان مجلس نهم در آستانه سومین سال فعالیت خود و بعد از انتخاب اعضای هیئت رئیسه، به دیدار مقام معظم رهبری رفتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، مجلس شورای اسلامی صبح امروز، 4 خرداد انتخاب هیئت‌رئیسه را در دستور کار خود قرار دادند که بر اساس آرای نمایندگان، علی لاریجانی برای سومین سال به عنوان رئیس انتخاب شد.

طبق سنت هر ساله، نمایندگان پس از مشخص شدن ترکیب هیئت‌رئیسه و در آستانه فرارسیدن سالروز آغاز فعالیت مجلس به دیدار رهبر معظم انقلاب می‌روند.

بر این اساس منتخبان ملت پس از اعلام آرا و زنگ پایان جلسه علنی صحن را به مقصد حسینیه امام خمینی(ره) و دیدار با رهبر معظم انقلاب ترک کردند.

بنابراین  گزارش، نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین فردا با حضور در مرقد مطهر امام خمینی(ره) با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب تجدید میثاق می‌کنند.