صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۳۴۴۱
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۵

خبرنگاران افتخاری/ طاهر نجفی: مدیر واحد خردسالان جامعة‌القرآن اردبیل ضمن تشریح فعالیت‌های این مؤسسه گفت: مؤسسه جامعة‌القرآن یکی از مؤسسات فعال در سطح کل کشور است که در استان اردبیل نیز دارای چند شعبه فعال است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمدی، مدیر واحد خردسالان جامعة‌القرآن اردبیل گفت: مؤسسه جامعة‌القرآن یکی از مؤسسات فعال در سطح کل کشور است که در استان اردبیل نیز دارای چند شعبه فعال است. این مؤسسه در شهرستان اردبیل از چهار سال پیش آغاز به کار کرده است و تاکنون نیز با راه‌اندازی واحد خردسالان، آقایان و بانوان به فعالیت می‌پردازد.

وی در تشریح برنامه‌های این مرکز به برگزاری کلاس‌های روخوانی، روان‌خوانی، فصیح‌خوانی، تجوید و حفظ به‌صورت تخصصی از جمله به صورت‌های حفظ موضوعی، ترتیبی و کل اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در واحد خردسالان حدود هزار متعلم سه و نیم تا 11 سال در کلاس‌ها حاضر هستند.

مدیر واحد خردسالان جامعة‌القرآن اردبیل در ادامه نیز از اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی مانند جشن و اردو برای تقویت روحی متعلمان و همچنین، از برگزاری کلاس‌های جنبی مانند نقاشی، هنر دستی، خیاطی و غیره خبر داد.

محمدی از عدم وابستگی مالی این مؤسسه به سازمان یا اداره‌ای ویژه خبر داد و تنها راه تأمین منابع مالی این مرکز را شهریه‌ها و کمک‌های خیران دانست.

مدیر واحد خردسالان جامعة‌القرآن اردبیل در پایان سخنان خود در این زمینه از مردم خیر اردبیل درخواست کرد تا به این مؤسسه کمک کنند.