صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۴۴۸۸
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۷

گروه فعالیت‌های قرآنی: دیدار شرکت‌کنندگان، داوران و اساتید قرآنی حاضر در سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن با رهبر معظم انقلاب امشب از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دیدار شرکت‌کنندگان، داوران، اساتید قرآنی و مسئولان برگزارکننده سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران با رهبر معظم انقلاب که سه‌شنبه، 13 خردادماه در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد، امشب، 16 خردادماه از شبکه قرآن و معارف سیما بازپخش می‌شود.
بازپخش دیدار شرکت‌کنندگان و برگزارکنندگان مسابقات بین‌المللی قرآن با رهبر معظم انقلاب از ساعت 21:30 امشب، 16 خردادماه آغاز و به مدت دو ساعت ادامه خواهد داشت.
در دیدار شرکت‌کنندگان و برگزارکنندگان مسابقات بین‌المللی قرآن با رهبر معظم انقلاب که پس از برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم برگزار شد، رتبه‌های اول و دوم رشته قرائت، رتبه اول رشته حفظ و چند نفر از اساتید قرآنی سایر کشورها در حضور معظم له به اجرای برنامه پرداختند.
در بخش پایانی این دیدار نیز پس از ارائه گزارشی از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین علی محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه از برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، رهبر معظم انقلاب به بیان رهنمودهای خود پرداختند.
یادآور می‌شود، سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران از پنجم تا دوازدهم خردادماه با حضور قاریان و حافظانی از 71 کشور جهان در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد.