صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۵۱۳۲
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۱

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت فرهنگ وارشاد اسلامی هرمزگان از برگزاری محفل انس با قرآن در شب نیمه شعبان در بندرعباس خبر داد.

حجت‌الاسلام کاظم قنبری، معاون قرآن وعترت فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از هرمزگان، گفت: به مناسبت خجسته سالروز میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج) در شب نیمه شعبان محفل انس با قرآن در بندرعباس برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این محفل نورانی پنجشنبه، 22 خرداد ساعت 20 برگزار می‌شود، افزود: مکان برگزاری این مراسم مسجد مهدی موعود بندرعباس خواهد بود. در این مراسم استاد حامد شاکرنژاد از قاریان برجسته بین‌المللی و دیگر قاریان بنام استانی به تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید می‌پردازند.

معاون قرآن وعترت فرهنگ وارشاد اسلامی هرمزگان یادآور شد: زندگی حقیقی و حیات طیبه در پرتو علم به دستورها و رهنمودهای قرآن شکل می‌گیرد. قرآن کریم روش درست زیستن را به انسان می‌آموزد و برنامه‌ای را که در بر گیرنده تمام ابعاد زندگی انسان و تضمین کننده سعادت فردی و اجتماعی و دنیوی و اخروی اوست ارائه می‌دهد.

وی از عموم مردم برای شرکت در این مراسم دعوت کرد و افزود: قرآن کریم در برگیرنده هدایت و سعادت انسان در دنیا و آخرت می‎باشد و در تمام مراحل زندگی راهنمای انسان به سوی کمال است.