صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۵۸۶۲
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۴

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: بیش از ۱۲۰ قرآن‌آموز از کلاس‌های آموزشی جامعة‌القرآن خرم‌بید فارس که در سطوح عمومی و تخصصی برگزار می‌شود، بهره‌مند می‌شوند.

فاطمه ساریخانی، مدیر مسئول جامعة‌القرآن خرم‌بید فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با برگزاری این کلاس‌های آموزشی، گفت: بیش از 120 قرآن‌آموز از کلاس‌های آموزشی جامعة‌القرآن خرم‌بید فارس که از اول تیرماه سال‌ جاری در سطوح عمومی و تخصصی برگزار می‌شود، بهره‌مند می‌شوند.

وی اظهار کرد: از جمله کلاس‌های آموزشی در این مرکز قرآنی می‌توان به آموزش تجوید، روخوانی، روان‌خوانی، حفظ دو جزء، حفظ پنج جزء، حفظ 10 جزء، حفظ کل و تفسیر قرآن اشاره کرد.

ساریخانی عنوان کرد: برگزاری مسابقات متنوع قرآنی نیز در دستور کار این مرکز قرآنی قرار دارد و همچنین جامعة‌القرآن خرم‌بید اقدام به برگزاری محافل انس با قرآن در مناسبت‌های دینی و مذهبی می‌کند.

مدیر مسئول جامعة‌القرآن خرم‌بید فارس تصریح کرد: آموزش قرآن ویژه خردسالان از دیگر برنامه‌های این مرکز قرآنی به‌ شمار می‌آید و قرآن‌آموزان در مقاطع سنی سه و نیم تا 10 سال می‌توانند برای شرکت در این کلاس‌های آموزشی ثبت نام کنند.