صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۰۵۵۹
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش گیلان از برگزاری کلاس‌های توجیهی برای نفرات اول سی‌ودومین مرحله استانی مسابقات قرآنی دانش‌آموزی خبر داد و گفت: این کلاس‌ها سوم و چهارم تیر برگزار می‌شود.

ناصر عموپور، رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از برگزاری کلاس‌های توجیهی برای نفرات اول سی‌ودومین مرحله استانی مسابقات قرآنی دانش‌آموزی خبر داد و اظهار کرد: 96 دانش‌آموز گیلانی موفق به حضور در مرحله کشوری مسابقات قرآنی دانش‌آموزی شدند که این دوره از مسابقات 12 لغایت 30 مرداد در مشهد مقدس و ارومیه برگزار می‌شود.

وی افزود: از این تعداد 42 دانش‌آموز دختر و 54 دانش‌آموز پسر هستند که خانم‌ها در رشته‌های قرائت، حفظ، تفسیر، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام و انشای نماز شرکت می‌کنند و آقایان نیز علاوه بر بخش‌های مذکور در رشته اذان و مداحی نیز به رقابت می‌پردازند.

رئیس اداره قرآن، نماز و عترت آموزش و پرورش گیلان گفت: برای آمادگی بیشتر این دانش‌آموزان جهت حضور در مسابقات کشور دو دوره کلاس‌های توجیهی با حضور اساتید برتر برگزار می‌شود، که مرحله اول آن 3 و 4 تیرماه می‌باشد.

به گزارش ایکنا، از حدود 400 هزار دانش‌آموز گیلانی، 150 هزار نفر در مرحله آموزشگاهی سی‌ودومین مسابقات قرآن دانش‌آموزی‌ شرکت کردند که از بین آنان 50 هزار نفر به مرحله منطقه‌ای راه یافتند که سرانجام ۳ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز گیلانی موفق به حضور در مرحله استانی این دوره از مسابقات شدند.

یادآوری می‌شود که مسابقات استانی در اردیبهشت ماه سالجاری در شهرستان‌ آستانه اشرفیه و شهرهای خمام و سنگر برگزار شده است.