صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۳۶۷۱
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۵

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح «فَاسْتَمِعُواْ لَهُ» به‌ همت مؤسسه امام رضا(ع) با حضور مهدی دغاغله، قاری بین‌المللی قرآن در مناطق محروم اهواز اجرا می‌شود.

صادق شوهانی، مدیر اجرایی مؤسسه امام رضا(ع) اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: طرح «فَاسْتَمِعُواْ لَهُ» با محوریت تلاوت یک جزء از قرآن در ماه رمضان اجرا می‌شود.

وی درباره نحوه اجرای طرح «فَاسْتَمِعُواْ لَهُ» عنوان کرد: این طرح قرآنی برای نهمین سال پیاپی در مناطق محروم اهواز همچون شیبان، ملاثانی و کیانپارس اجرا می‌شود.

بهره‌گیری از قاریان ممتاز برای اجرای طرح «فَاسْتَمِعُواْ لَهُ»

شوهانی افزود: برای اجرای این طرح قرآنی از قاریان ممتازی همچون مهدی دغاغله، سیدکریم موسوی، قاسم مقدم، ناصر دغاغله، محمود یزدی و احمدرضا درخشان استفاده خواهد شد.

وی هدف از اجرای طرح «فَاسْتَمِعُواْ لَهُ» را توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی دانست و بیان کرد: این طرح قرآنی از شب گذشته، هفتم تیرماه آغاز شده است و تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.

شوهانی اضافه کرد: این طرح قرآنی علاوه بر ماه رمضان در ماه‌های دیگر سال، به‌ مدت یک روز در هفته توسط مؤسسه امام رضا(ع) اجرا می‌شود.

مدیر اجرایی مؤسسه امام رضا(ع) یادآور شد: سعی می‌شود تا در حاشیه این طرح قرآنی، نمایشگاه قرآن و عترت برپا شود تا موضوع سبک زندگی اسلامی در قالب کارگاه‌های آموزشی به همراه فروش محصولات قرآنی ـ مذهبی مورد بررسی قرار گیرد.

شوهانی در پایان مطرح کرد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 3379016 با کد 0611 تماس بگیرند.