صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۳۷۲۳
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۸

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) نقده از برگزاری طرح ضیافت نور در قالب اجرای طرح‌های تابستانی برای طلاب این مدرسه همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد.

حجت‌الاسلام حسین منیری، مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) نقده در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: طرح‌های تابستانی این مدرسه حوزوی همزمان با سراسر استان با عنوان طرح «ضیافت نور» از دیروز، هفتم تیر آغاز  شده است.

وی با بیان اینکه رویکرد اصلی برنامه‌های تابستای حوزه‌های علمیه امسال تهذیبی و اخلاقی است، گفت: قالب برنامه‌های اجرا شده در طرح ضیافت نور برنامه‌های فرهنگی ـ قرآنی است.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به برنامه‌های قرآنی که در ماه مبارک رمضان در حوزه علمیه نقده اجرا می‌شود، افزود: تلاوت روزانه یک جزء از کلام وحی با حضور اساتید برجشته حوزوی از جمله برنامه‌هایی است که در کنار سایر برنامه‌های فرهنگی در این ایام اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام منیری ادامه داد: در روزهای ماه مبارک رمضان روزانه دو کلاس با موضوع آموزش قرآن در نوبت عصر برگزار می‌شود.
وی با اشاره به برگزاری جلسات تفسیر قرآن در شبهای ماه مبارک رمضان، به برگزاری وره حفظ قرآن کریم نیز اشاره کرد و افزود: دوره حفظ جزء به جزء قرآن از امروز، هشتم تیر با ثبت‌ نام طلاب علاقه‌مند آغاز شده است.

مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) نقده در پایان با اشاره به اینکه تابستان امسال 66 نفر از طلاب این مدرسه حوزوی حجره‌نشین هستند، اضافه کرد: فعالیت‌های تحقیقی و پژوهشی نیز در کنار برنامه‌های تربیتی و تهذیبی طرح‌های تابستانی انجام می‌شود اما رویکرد برنامه‌های امسال بیشتر توجه به بعد اخلاقی و تهذیبی طلاب است.