صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۶۳۶۷
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۵
با موضوعات دفاع مقدس و مذهبی صورت می‌گیرد؛

گروه هنر: مسئول واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان مرکزی از گردآوری آثار شعر هنرمندان استان و تولید در قالب کتاب خبر داد.

مریم طالبی، مسئول واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: پس از چاپ دو کتاب شعر سرزمین آفتاب و چلچراغ مقدمات چاپ جلد سوم مجموعه شعر شاعران جوان استان کلید خورد.

وی افزود: دفتر آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان در حال دریافت آثار شاعران جوانی است که اشعار خود را برای چاپ ارسال می‌کنند.

طالبی در ادامه اظهار کرد: بیش از 700 قطعه شعر در قالب‌های متنوع و موضوعات گوناگون از قبیل دفاع مقدس، عاشورایی، خانواده و اخلاق، انقلاب و همچنین ماه مبارک رمضان به دفتر آفرینش‌های ادبی ارسال شده که در نوع خود بی‌نظیر هستند.

وی با اشاره به اینکه از بین 700 قطعه شعر 300 اثر از آثار شاعران جوان دلیجان و ساوه توسط هنرمندان مریم اصلانی، الهام عظیمی و علی‌اصغر ذاکری گردآوری شده است، افزود: بخش اعظمی از این اشعار از آثار رسیده به دومین و سومین جشنواره استانی شعر و داستان جوان است که در سال‌های گذشته توسط حوزه هنری استان مرکزی برگزار شد.

مسئول واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری استان در پایان، یادآور شد: کار داوری بر روی این آثار به‌زودی به انجام می‌رسد و آثار منتخب جهت کارشناسی و صدور مجوز چاپ به مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری ارسال می‌شود.