صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۸۹۹۹
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۲

گروه هنر: فیلم تلویزیونی «آینه‌های روبرو» به کارگردانی عباس رافعی در مرکز سیمافیلم تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سیمافیلم، فیلمنامه این اثر به قلم جابر قاسمعلی روایت‌گر داستان صابر ابراهیمی، روحانی خوش‌مشرب و خوش‌سخنی است که در برنامه اخلاقی تلویزیون به رفع مشکلات بینندگان می‌پردازد.

آیت ابراهیمی پسر صابر علاقه‌مند به دختری است که پدر با این ازدواج مخالفت می‌کند. پسر که بیماری نهفته‌اش آشکار می‌شود، پدر را به مصیبتی دچار می‌کند که این درد و مصیبت دریچه‌ای دیگر از ایمان را به روی او باز می‌کند.

بنا بر این گزارش، پیش تولید این فیلم مردادماه و پس از ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده کار شهریورماه کلید می‌خورد.

پیش‌تر نیز عباس رافعی فیلم سینمایی «آزادراه» را با موضوع روحانیت در سیمافیلم به ثمر رسانده بود. «آینه‌های روبرو» در گروه معارف، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس سیمافیلم تولید خواهد شد.