صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۱۰۵۹
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۳
امام جمعه ایوان بیان کرد:

گروه اندیشه: بهترین راهکار برای حفظ آثار معنوی ماه رمضان در روزه‌داران، تداوم انس با قرآن در سایر ایام سال است، قرائت، فراگیری تفسیر و مفاهیم این کتاب آسمانی و تدبر در آن زمینه رشد و تعالی انسان را فرآهم می‌آورد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، چه زود می‌گذرد روزها و شب‌های میهمانی خدا، ماه مبارک رمضان به دهه آخر خود رسید، باز هم درد حسرت، حسرت فرصت‌هایی که می‌شد بهترین بهر‌ه‌ها را برد و رفت، اما خوشحالم که چند روزی هنور باقیست تا بیشتر قدر این ضیافت الهی را بدانم، از خداوند توفیق می‌طلبم که این روزهای پایانی بیشتر از گذشته‌ها با او انس داشته باشم و از همه مهم‌تر معنویت این ماه را در خود حفظ کنم تا رمضان دیگر.

امسال مصمم‌تر از آن روزها به‌دنبال راهی برای ذخیره انوار الهی در روح و روانم هستم، حیف است این حس و حال با غبار غفلت از دستم برود، تصمیم می‌گیرم جواب این سؤالم را که چگونه می‌شود آثار معنوی ماه مبارک رمضان را در ضمیر خویش حفظ کرد؟ از یک کارشناس مذهبی بپرسم. 

حجت‌الاسلام رضا سعادت‌فر، امام جمعه شهرستان ایوان در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، با بیان اینکه ماه مبارک رمضان، ماه سلوک الی ‏الله‌ است، اظهار کرد: این ماه را باید گرامی داشت و قدر فرصت ایجاد شده برای ارتباط هر چه بیشتر با خداوند را دانست، اگر به فکر نباشیم این فرصت بزرگ را از دست خواهیم داد.

رمضان، فرصتی برای صعود معنوی انسان است

وی با بیان اینکه در ماه رمضان درهای آسمان گشوده می‌شود، گفت: منظور فراهم شدن زمینه صعود معنوی انسان به پیشگاه پروردگار است، این ماه پر برکت که از جانب خداوند برای انسان‌ها قرار داده شده است زمینه رشد و ترقی بیشتر انسان‌ها فراهم می‌آورد.

حجت‌الاسلام سعادت‌فر با تبیین بهترین راهکارها برای حفظ آثار معنوی رمضان در درون انسان، افزود: بهترین راه برای حفظ آثار معنوی ماه رمضان در روزه‌داران، انس با قرآن در سایر ایام سال است، انجام اعمالی مانند قرائت، فراگیری تفسیر و مفاهیم این کتاب آسمانی و تدبر در آن زمینه رشد و تعالی انسان را فرآهم می‌آورد.

توکل الی الله؛ راهی دیگر برای حفظ آثار معنوی رمضان

امام جمعه ایوان با بیان اینکه یکی دیگر از راه‌های حفظ آثار معنوی ماه رمضان در سایر ماه‌ها توکل بر خداوند است، گفت: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای توکل این است که انسان متوکل محبوب خدا می‌شود و کسی که محبوب خداوند شود همه عالم او را دوست خواهند داشت، زیرا همه عالم کارگزار خداوند هستند.

این مقام مسئول با اشاره به آیه 3 سوره طلاق، «وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدْراً؛ و او را از جایی که گمان ندارد روزی می دهد و هر کس بر خدا توکّل کند، کفایت امرش را می‌کند خداوند فرمان خود را به انجام می‌رساند و خدا برای هر چیزی اندازه‌ای قرار داده است»، بیان کرد: هر کس به خداوند توکل نماید خداوند او را کافی است، به این معنا که او را به مقصد و آرزویش می‌رساند و چون خداوند اراده کرده است که بنده‌اش را به مطلوب برساند هیچ مانعی در برابر خداوند سبحان نمی‌تواند ایستادگی کند.

حجت‌الاسلام سعادت‌فر در پایان با بیان اینکه انسانی که به خدا توکل کند از تسلط شیطان در امان است، گفت: اگر انسان به معنای واقعی بر خداوند توکل کند از وسوسه شیطان مصنونیت پیدا می‌کند و خداوند او را در تشخیص حق از باطل کمک می‌کند و هر گونه سختی و مشکل را برای او به آسانی تبدیل می‌کند.