صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۱۴۶۶
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۶

شعب خارجی: جشنواره«قرآن، کتاب هدایت و بیداری و جلوه‌های والای هنر الهی» به همت رایزنی فرهنگی ایران در تایلند،در مرکز اسلامی بانکوک در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه شرق آسیا، این جشنواره شامل برپایی نمایشگاه قرآن و کتب دینی، نمایش فیلم‌های قرآنی و قرائت قاریان ممتاز و بین‌المللی ایرانی است.

برگزاری نمایشگاهی متشکل از40 اثر از آثار خط و تذهیب و نگارگری مهدی ایرانی، هنرمند برجسته‌ کشورمان و برپایی کارگاه آموزشی توسط این هنرمند ایرانی از دیگر برنامه‌های جشنواره‌ قرآنی تایلند است.

این جشنواره‌ از روز جمعه، 27 تیرماه، آغاز شد و تا 31 تیرماه ادامه دارد.

با توجه به اینکه آغازجشنواره‌ قرآنی تایلند مصادف با روز جمعه و برگزاری نماز جمعه در مسجد جامع مرکز اسلامی بانکوک بود، با استقبال نمازگزاران روبه‌رو شد.

همچنین درحاشیه این جشنواره، همایش یک روزه‌ حمایت از مردم فلسطین به همت مرکز اسلامی تایلند و با حضور جمعی از شخصیت‌های سیاسی و اجتماعی و ائمه‌ مساجد تایلند برگزار شد.

شرکت‌کنندگان دراین همایش، جنایات رژیم جعلی صهیونیستی را علیه مسلمانان بی‌دفاع و مظلوم غزه محکوم کردند و پایان این جنایات را خواستارشدند.