صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۱۶۳۶
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۲
حبیب‌الله کاسه‌ساز:

گروه هنر: یک تهیه‌کننده سینمای دفاع مقدس با بیان این‌که سینمای مقاومت همان سینمای ملی است، گفت: زمانی‌که می‌خواهیم از سینمای ملی بگوییم باید سینمای دفاع مقدس را مثال بزنیم، زیرا سینمای ملی ما در همه دنیا به اسم دفاع مقدس شناخته شده است.

حبیب‌الله کاسه‌ساز، تهیه‌کننده سینما در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این‌که دفاع مقدس، ژانری مظلوم در سینماست، گفت: سینمای مقاومت هم باید مانند سایر ژانرها مورد قضاوت و داوری قرار گیرد تا مظلومیتی که در آن وجود دارد از بین برود. در این میان تنها جایی که می‌تواند سینماگران دفاع مقدس را دور هم جمع کند و به آنها بها دهد، جشنواره مقاومت است در همین راستا امیدوارم مسئولان سینمایی توجه لازم را داشته باشند تا این جشنواره با کیفیت لازم برگزار و حمایت شود.

وی افزود: برای حمایت از سینمای دفاع مقدس نمی‌توان تنها از وزارت ارشاد به عنوان متولی توقع حمایت داشت، زیرا این ژانر متولی زیادی دارد. فارابی، بسیج، بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و ارتش همه باید زیر یک چتر قرار گیرند و به شکل واقعی از این سینما حمایت کنند. سازمان تبلیغات اسلامی و بنیاد حفظ آثار و ارزش‌ها که دغدغه‌شان دفاع مقدس و انقلاب است باید به شکلی جدی از این جشنواره حمایت کنند تا بدین طریق این سینما از مظلومیت درآید.

کاسه‌ساز با بیان این‌که سینمای مقاومت همان سینمای ملی است، گفت: زمانی‌که می‌خواهیم از سینمای ملی بگوییم باید سینمای دفاع مقدس را مثال بزنیم، زیرا سینمای ملی ما در همه دنیا به اسم دفاع مقدس شناخته شده است، البته درست است که در جشنواره‌های خارجی فیلم‌های مقاومت را راه نمی‌دهند، اما هر جای دنیا، فیلم دفاع مقدسی به نمایش درآید می‌گویند مربوط به ایران است یعنی هویت ایرانی‌بودن با سینمای دفاع مقدس تبلور پیدا کرده است.

تهیه‌کننده «مزرعه پدری» به توضیح فوق اضافه کرد: متولیان فرهنگی باید همگی دست به دست هم دهند تا این جشنواره سالانه به بهترین شکل برگزار شود، هرچند این نکته را باید یادآور شد که دغدغه امروز ما بودجه برای تولیدات دفاع مقدس است. درضمن کمیسیون فرهنگی مجلس باید برای تولیدات ژانر دفاع مقدس و انقلاب باید بودجه‌ای را درنظر بگیرد چه اینکه یک متولی داشته باشد و اگر هم قرار است چند متولی داشته باشد همه آنها را موظف به تولیداتی در این زمینه کند.

وی درباره خصوصی‌سازی در این ژانر گفت: وقتی در بخش خصوصی فعال هستیم و فیلم‌هایی با موضوع دفاع مقدس و انقلاب می‌سازیم نباید توقع خصوصی‌سازی صرف داشته باشیم؛ پس دولت و مسئولان سینمایی باید از تخصص و حرفه فیلمسازان در این زمینه استفاده کنند، البته وقتی مسئولان سینمایی دغدغه تولید چنین آثاری را داشته باشند انگیزه‌ای برای بخش خصوصی پدید می‌آید، بنابراین دغدغه اول برای مسئولان سینمایی ایجاد می‌شود، هرچند سینماگران نیز باید تلاش کنند، اما در بحث حمایت مالی قطعا دولت باید کمک‌کننده باشد تا این سینما رونق یابد.

کاسه‌ساز در پایان درباره دبیر خود در جشنواره فیلم مقاومت بیان کرد: این‌که مسئولان جشنواره مقاومت همت می‌کنند و سینماگران را دور هم جمع، انتخاب و داوری می‌کنند شور و حال خوبی را ایجاد می‌کنند، اما این کارها باید همراه با حمایت در طول سال باشد و جشنواره تا سال بعد تعطیل نباشد، زیرا می‌تواند نقطه شروع زیر چتر قراردادن سینمای دفاع مقدس از طریق متولیان باشد تا به واسطه آن سینماگران به دبیرخانه مراجعه کنند و نسبت به سیاست‌ها مطالبه داشته باشند و اگر تنها به چند روز برگزاری خلاصه شود به اهداف خود نخواهد رسید.