صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۲۴۷۸
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۳

گروه هنر: شبکه‌های مختلف رسانه ملی در آستانه روز جهانی قدس، آخر این هفته فیلم‌های سینمایی با موضوع فلسطین روی آنتن پخش می‌فرستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی معاونت سیما، آخر این هفته مصادف با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و در آستانه روز جهانی قدس، آثار سینمایی گوناگونی از شبکه‌های مختلف سیما برای علاقه مندان پخش خواهد شد.
در این بسته سینمایی  آثاری با موضوع فسلطین روی آنتن خواهد رفت که از این میان سهم شبکه نمایش 6 فیلم به نام‌های «زخم زیتون»، «بازگشت به حیفا»، «سرب»، «شکارچی شنبه»، «نفوذی» و «پناهنده» است که پخش آنها هر روز ساعت 21 از شب گذشته آغاز شده است و تا یکشنبه هفته آینده ادامه دارد.
شبکه اول سیما جمعه سوم مرداد، فیلم سینمایی«ریسمانی نزدیک‌تر از رگ» را پخش می‌کند و این در حالیست که شبکه دو سیما پنجشنبه این هفته ساعت 14:30 فیلم سینمایی «سینه سرخ» را پخش خواهد کرد و علاوه بر آن این شبکه جمعه سوم مرداد دو فیلم سینمایی «قناری» و «گلیعاد» را ساعت 9:30 و 17:30 روی آنتن خواهد فرستاد.
شبکه سوم سیما امشب چهارشنبه ساعت 24، فرداد پنجشنبه ساعت 10:30 و جمعه مصادف با روز جهانی قدس  ساعت 16 به ترتیب فیلم‌های «وفا»، «ویرانگر» و «آتش پنهان» را پخش خواهد کرد.
شبکه چهارم سیما  نیز از امروز تا جمعه سه فیلم سینمایی «صفحه هشت»، «خارج از قانون» و «سرزمین فراوانی» را در ساعت 11 به نمایش خواهد گذاشت.
شبکه تهران جمعه 3 مرداد ساعت 13:30 فیلم سینمایی «بازمانده» را روی آنتن می‌برد و شبکه آموزش نیز در همین روز  ساعت 10:15 فیلم‌های سینمایی «آزادی سرخ » را برای علاقه‌مندان پخش خواهد کرد.
شبکه پویا  فرداد پنج‌شنبه ساعت 21 سینمایی «پرستوهای سرزمین کنعان» را برای گروه سنی کودک و نوجوان به نمایش می‌گذارد و دو فیلم سینمایی «سایه‌های شهر» و «برگی برای زیتون» پنج‌شنبه و جمعه به ترتیب در ساعت 24 و13:30 از شبکه شما پخش خواهد شد.