صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۲۷۲۰
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۹
رئیس اتحادیه علمای اهل سنت ترکیه:

گروه بین‌الملل: علمای مسلمان کشورهای عراق، مصر، فلسطین و ترکیه با حضور در یک نشست خبری در استانبول جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه را محکوم کردند و خواستار اتحاد مسلمانان علیه این رژیم شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «World Bulletin»، نواف تکروری، دبیرکل بنیاد علمای فلسطین با قرائت بیانیه‌ای مشترک به نیابت از علمای مسلمان در این کنفرانس خبری اعلام کرد: وحدت، پیروزی را به ارمغان می‌آورد پس ما از همه گروه‌های غزه می‌خواهیم که با هم متحد شوند. مردم غزه نیز باید به مقاومت خود ادامه دهند.

تکروری همچنین از دولت مصر خواست به سرعت برای باز کردن گذرگاه رفح در مرز غزه و مصر اقدام کند. رفح تنها دروازه غزه به دنیای خارج است که تحت کنترل رژیم صهیونیستی نیست اما از تابستان گذشته از سوی مصر بسته نگه داشته شده است.

وی گفت: ما می‌خواهیم مجروحان از طریق این مرز خارج و درمان‌ها و مراقبت‌های پزشکی لازم را در مصر دریافت کنند.

علمای مسلمان حاضر در این نشست خبری از همه مسلمانان و وجدان‌های بیدار جهان خواستند تا صدای خود را علیه قساوت اسرائیل بلند کنند و تظاهرات‌ اعتراض‌آمیز علیه جنایات این رژیم برگزار کنند.

عبدالوهاب اکینچی، رئیس اتحادیه علمای اهل سنت ترکیه در این نشست گفت: سکوت در قبال جنایات اسرائیل بر اساس آموزه‌های دین ما حرام است. وظیفه ما این است که حق را بگوییم و مقامات مسئول را به حرکت واداریم تا مسجدالاقصی را از اشغال صهیونیسم نجات دهند.

احمد اگراکچا، رئیس سابق اتحادیه بین‌المللی علمای مسلمان نیز گفت: جنگیدن برای غزه تا آزادسازی قدس شریف ادامه پیدا خواهد کرد.

حسین سمیرای، نماینده اتحادیه علمای عراق نیز تاکید کرد: ما علمای مسلمان باید بر رهبران جهان (برای توقف جنایات اسرائیل) فشار وارد کنیم. 

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با کشتار زنان و کودکان پا را از حد بسیار فراتر گذاشته، گفت: ما در صورت سکوت کردن (در برابر جنایات اسرائیل) باید در پیشگاه خدا پاسخگو باشیم.