صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۴۴۴۹
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۷

گروه هنر: «مزار شریف» عنوان یک فیلم سینمایی به کارگردانی حسن برزیده است که تدوین آن به تازگی آغاز شده است.

حسن برزیده، کارگردان فیلم سینمایی «مزار شریف» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) خبر داد: تدوین این فیلم سینمایی آغاز شد. این کار را محمدعلی سجادی مونتاژ می‌کند و قرار است برای اولین بار در جشنواره فیلم فجر روی پرده رود.

وی افزود: این فیلم روایتی انسانی از حمله طالبان به کنسولگری ایران در 17 مرداد 1377 در شهر مزارشریف است. هشت نفر از دیپلمات‌های ایرانی در این حادثه کشته می‎شوند و تنها الله مدد شاهسون بازمانده این حادثه است که جان سالم به در می‌برد و راهی سفری 15 کیلومتری با پای پیاده می‎شود.
برزیده اعلام کرد: فیلمبرداری این فیلم از اسفندماه سال گذشته در سوله‎ای نزدیک کرج شروع شد و اواسط تیر فیلمبرداری این کار به پایان رسید. در این کار حسین یاری، مهتاب کرامتی، مسعود رایگان، عمار تفتی و ابراهیم برزیده  نقش آفرینی کرده‌اند.

برزیده در پایان خبر خود آورده است: حوزه هنری سفارش دهنده این فیلم سینمایی است. این کار در بحث جلوه ویژه از فناوری جدید بهره برده است.