صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۵۵۹۰
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۵
طی مقاله‌ای؛

گروه بین‌الملل: روزنامه امت پاکستان با چاپ مقاله‌ای در صفحه نخست خود، محاکمه قاتلان کودکان غزه را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل ازروزنامه «امت» چاپ کراچی، دراین مقاله آمده است:  نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، شاه عبدالله، پادشاه عربستان، ژنرال سیسی، رئیس جمهور مصر و خلیفه بن زاید، امیر ابوظبی، قاتلان اصلی کودکان و مظلومان غزه ھستند.
 
در ادامه مقاله تأکید شده تا مسلمانان با این کشورها قطع ارتباط کنند، روابط سیاسی برقرارنکنند، از این کشورها هیچ کمک، امداد و همکاری طلب نکنند و محصولات آنها را تحریم کنند، چرا که این کشورها با همین درآمدها، مردم بی‌گناه غزه را به قتل می‌رسانند.
این افراد برای حفظ ریاست خود، دین، ملت و کشور خود را هم به حراج می‌گذارند.
در پایان این مقاله آمده است؛ برتمامی مسلمان واجب است تا با دعای خود نابودی دشمنان اسلام و مسلمین را از خداوند خواستار شوند.