صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۸۶۹۱
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۸

گروه سلامت: وزیر حج عربستان از تدابیر پیشگیرانه این کشور علیه ویروس خطرناک ابولا برای عاری بودن موسم حج امسال از وجود آن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حج و زیارت، «بندر حجار» وزیر حج عربستان در جریان بازدید از مؤسسات طوافه متولی خدمات رسانی به حجاج کشورهای مختلف گفت: عربستان تدابیری برای پیشگیری از ورود ویروس ابولا انجام می‌دهد.

وی خاطر نشان کرد: مسئول نظارت درمانی و پیشگیرانه در خصوص بیماری ابولا، وزارت بهداشت عربستان است که این کار را با هماهنگی وزارت حج و وزارت خارجه این کشور انجام می‌دهد.

بندر حجار افزود: تلاش‌های مستمر و فشرده‌ای برای نظارت و پیگیری ویروس ابولا در حال انجام است و وزارت حج، توصیه‌های وزارت بهداشت را در این زمینه اجرا می‌کند.

لازم به ذکر است: پیش‌تر رسانه‌های عربستان از منع ورود حجاج سه کشور آفریقایی به سبب شیوع ویروس خطرناک ابولا در این کشورها خبر داده بودند و بر این اساس وزارت حج عربستان با هماهنگی وزارتخانه‌های خارجه و بهداشت از صدور روادید حج برای حجاج این کشورها تا اطلاع ثانوی جلوگیری می‌کند.
یادآوری می‌شود: بیماری ابولا (Ebola) یک بیماری ویروسی است که از سوی ویروس ابولا ایجاد می‌شود. این ویروس از خانواده فیلو ویروس‌ها است که پس از وارد شدن به بدن، نوعی بیماری تب‌دار و خونریزی دهنده ایجاد می‌کند که در۵۰ تا ۹۰درصد بیماران علامت‌دار به مرگ منجر خواهد شد. البته از چهار گونه ویروسی ابولا یک گونه تنها به یک ابتلای بدون علامت منجر می‌شود و به مرگ نیز منتهی نخواهد شد.